Activitats

Classes Col·lectives

Activitats

CYCLING

Activitat de gran treball cardiovascular sobre una bicicleta estàtica; es pedala al ritme de la música pujant i baixant la intensitat amb un impacte articular mínim.

BICI-TABLET

Classe que combina 25 minuts de treball cardiovascular amb bicicleta més 25 minuts de treball abdominal.

CYCLING SURPRISE

Classe que combina 25 minuts de treball cardiovascular amb bicicleta més 25 minuts...d'entrenament sorpresa!!!

PILATES

Treball de potenciació de l'elasticitat, del centre del cos i de reeducació postural respectant els principis de Pilates.

SUMBA

Balla i aprèn a moure't amb tot tipus de ritme. Gaudint de la sessió cremaràs calories.

IOGA

Sistema d’exercicis físics amb el propòsit d’aconseguir que el cos i la ment estiguin en harmonia. Millora la flexibilitat.

TRX

Entrenament en suspensió, cada exercici de l'entrenament en suspensió desenvolupa la força funcional, al mateix temps que millora la flexibilitat, l'equilibri i l'estabilitat de la part central del cos.

H.I.I.T

Entrenament intervàlic d'alta intensitat. En 50 minuts aconseguiràs els beneficis d'un entrenament divertit però intens.

STEP TONO

Treball de tonificació mitjançant un graó. Dinàmica i divertida.

GYM TONIC

Classe de treball de tono + resistencia aerobica de durada especial de 1 hora i mitja!!!! tonifica el teu cos amb la més amplia gama d'exercicis i moviments. 

HIPOPRESSIUS

Conjunt de tècniques posturals amb l'objectiu de reduir la pressió intraabdominal i enfortir el sòl pèlvic i l'abdomen.
Redueix el perimetre abdominal, enforteix la faixa abdominal, disminueix les tensions musculars millorant la postura, millora l'estat del nostre pirin´e ( incontinències,...)

G.A.C.

Treball especific i localitzat de la zona de glutis, abdominals i cames.

STRETCHING

Classe dedicada a l’elongació dels músculs, per aconseguir uns beneficis de mobilitat articular i muscular i una millora de la postura.

CIRCUIT TRAIN

Classe dinàmica, divertida i completa on podem treballar tots els grups musculars, repartits en diferents tallers, per on van passant tots els alumnes.

DUPLEX PUMP

Sistema d’entrenament muscular amb barres i discos. Sessions divertides, on seguint el ritme de la música, es treballen tots els grups musculars.

TONIFICACIO / TONO SURPRISE

Treball de potenciacio muscular. Cada classe una novetat. Tonifica tot el teu cos amb un treball intens.

CARDIO STEP

Treball de millora de la teva resistencia. Divertit i dinàmic! Combinant un step i d'altres elements externs (tormelleres, peses)

STRETCH PILATES

Programa d'exercicis, respec-tant els principis del pilates, enllaçats mitjançant connectors de moviment afegint estiraments

TONO - STRETCH

Combina el teu treball muscular amb un treball d'estiraments.