Coaching

Presentació

Un equip de professionals dedicats al món de l’esport i la salut: entrenadors personals i reeducadors funcionals us ajudaran a millorar la forma física, a adquirir uns hàbits de vida saludables i a gaudir de l’harmonia entre cos i ment.

Els nostres clients estan controlats, acompanyats i motivats pel seu entrenador personal durant tota la sessió.

Posem a la seva disposició una plaça de garatge durant el seu entrenament gratuïtament.

Activitats

Coaching

CARDIO-MUSCULACIÓ

Treball en sala de musculació i aparells cardiovasculars: mitjançant el treball a la sala de musculació i l’entrenament cardiovascular millorem la resistència física i augmentem la força.

SISMO - PLATE

Plataforma oscil·lant (no vibratòria). La musculatura treballa sense vibració i sense risc. Contribueix a millorar la salut, a augmentar la força muscular i a activar la circulació sanguínia i el metabolisme

KINESIS

Kinesis de Technogym és un aparell que té un sistema de cables i de politges que permet fer tot tipus d’exercicis, amb una màxima amplitud de moviments i treballant tots els grups musculars. És pot utilitzar en els processos de rehabilitació, així com per reforça un entrenament específic per un altre esport.

PILATES MAT

Programa d'exercicis del mètode dissenyat per J-Pilates, tonifica i allarga la musculatura, millorant la postura, així com el to muscular d'abdominals i esquena.

PILATES REFORMER

Treball de pilates reformer